הקמת עסק בישראל היא לא דבר פשוט, אך קשה עוד יותר לתפעל את החברה בצורה מוצלחת לאורך זמן. בעלי העסקים והיזמים הפוטנציאליים נתקלים בקשיים רבים שנוגעים לתחרות העזה מול חברות אחרות, מיסוי גבוה ועמידה מול הרשויות וגם בעיות מימון ואשראי. כל זאת מביא לעתים קרובות לסגירתם של העסקים תוך זמן קצר ואף פשיטות רגל והסתבכויות כספיות.
מהם הגופים המומלצים עבור נטילת הלוואות הון חוזר?
לווה עסקי שמעוניין ליטול הלוואה עבור ההוצאות השוטפות שלו כמו משכורות, הזמנת חומרים מספקים, תשלומי חשבונות ועוד, יכול לעשות את זה במגוון דרכים – בנקים, גופים חץ בנקאיים או קרנות ממשלתיות ופילנתרופיות.
התנאים בבנק עשויים להיות משתלמים במיוחד עבור הלווה, אך זאת בתנאי שהיסטוריית האשראי שלו בבנק היא ללא רבב וההכנסות החודשיות גבוהות. מכיוון שזהו אינו תמיד המצב אצל מבקשי הלוואה, הבנקים יכולים לענות בסירוב לבקשת האשראי (בייחוד אם מדובר על סכומים גבוהים).
הלוואות הון חוזר מקרנות סיוע לעסקים
אופציה משתלמת נוספת מבחינת ריביות ותנאי ההחזר היא פניה לקרנות ועמותות שונות שמפעילות פרויקטים של יעוץ ותמיכה פיננסית ביזמים וחברות חדשות וותיקות. הקרן בערבות מדינה לעסקים קטנים ובינוניים, לדוגמא, מציעה מסלול מיוחד לעסקים שמחזור עסקיהם אינו עולה על מאה מיליון ₪ בשנה ומעוניינים לקבל אשראי למימון הון חוזר.
בנוסף לכך, עמותות פילנתרופיות, שרובן מקבלות את כספי התרומות שלהן מיהודים אמידים בחו”ל, מאפשרות במקרים מסוימים נטילת הלוואות בריבית שאף נמוכה מזו הבנקאית ופריסה ארוכה לתשלומים (עם אפשרויות גרייס). אשראי מסוג זה בדרך כלל זמין לעסקים שתורמים לחברה על ידי הפעילות שלהם.
במידה ואתה מחפש אפשרויות משתלמות של הלוואות הון חוזר, תוכל לעשות השוואה באמצעות פורטל ביקשת קיבלת וזאת ללא כל עלות או התחייבות. השאר את פרטי ההתקשרות עמך באתר ואנו נחזור אליך במהירות האפשרית.